آندری بابروفسکی، متخصص تغذیه گفت: هنگام خوردن آب گوشت از چه چیزهایی باید ترسید: آب گوشت خطر ابتلا به بیماری های جدی را افزایش می دهد.
آبگوشت یک غذای سالم و ترمیم کننده است; اغلب پس از بیماری یا جراحی تجویز می شود. آندری بابروفسکی، متخصص تغذیه و دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه ایالتی سن پترزبورگ در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک هشدار داد، با این حال، مصرف روزانه گوشت گاو یا آب مرغ می تواند برای سلامتی مضر باشد.
به گفته وی، اولاً این به دلیل داروهایی است که در دامداری و طیور استفاده می شود.
وی گفت: “مزارع مدرن از مقدار زیادی هورمون و آنتی بیوتیک برای پرورش سریع طیور و دام استفاده می کنند. بهتر است از آبگوشت دوم یا حتی سوم استفاده شود، مواد مضر بسیار کمتری وجود خواهد داشت. با این حال، غیرممکن است به نحوی محتوای این مواد را بررسی کنید.”
علاوه بر این، کاهش مصرف آبگوشت های چرب برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی توصیه می شود.
این کارشناس تغدیه توضیح داد: “ثابت شده است که بسیاری از بیماری های مدرن – تصلب شرایین، بیماریهای ایسکمیک قلب، حملات قلبی، سکته مغزی – با استفاده مداوم از اسیدهای چرب اشباع، یعنی چربی های حیوانی همراه است.
همچنین بخوانید : مضرات عجیب شیرموز
یکی از موثرترین توصیه ها کاهش چربی های حیوانی از جمله آبگوشت، در رژیم غذایی. که عواقب ناشی از مصرف چنین چربی هایی دور است. به عنوان نمونه، تصلب شرایین نشانههای درد آور ندارد، اگرچه ممکن است در طول سالها ایجاد شود، اما تقریباً نشانهای از خود بروز نمیدهد. ”
او همچنین استفاده از آب گوشت چرب را برای بیماری سنگ معده و برخی بیماری های دیگر توصیه نمی کند.
این خبر باز نشر از منبع بوده و تودی بلاگ هیچ مسئولیتی در قبال صحت آن نداد.